Fiets accu revisie Hansweert! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Hansweert.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hansweert kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Hansweert. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel minder werklust en druk hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Hansweert te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hansweert voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets specialist in Hansweert. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hansweert met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Hansweert: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hanteren met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past prima in dit perspectief. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hansweert

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hansweert helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hansweert is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hansweert laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hansweert een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hansweert

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hansweert voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hansweert

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven