Fietsaccu revisie Hapert. Accu reviseren elektrische e-bike in Hapert is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hapert kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Hapert rijden er veel meer rond. Het is fijn om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer aandrift en druk hoeft toe te passen hou men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Hapert te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Hapert voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in prima staat. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de fiets expert in Hapert. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hapert met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een beperkte meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hapert: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe zeer belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hapert

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hapert helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hapert is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hapert laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hapert een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hapert

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hapert voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hapert

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven