Fiets accu revisie Haps? Reviseren accu Haps beter voor uw beurs en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haps kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Haps maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder vermoeid. Even snel naar de zaak in Haps is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u vroeger wellicht met de auto hier naar toe ging. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haps voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Haps moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Haps met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een goed standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Haps: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haps

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haps helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haps is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haps laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haps een extra voordeel dus!

Accu revisie Haps

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haps voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haps

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven