Fiets accu revisie Haps

Fiets accu revisie Haps. Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in Haps?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haps kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Haps

Steeds meer mensen uit Haps maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder moe. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restauratie in Haps te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Haps

Als de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog goed. {Door alleen de batterijen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Haps kost vaak boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 500 euro uitsparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Haps

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele voordelen. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haps: Denk aan de natuur

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Haps

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Haps helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haps is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haps laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haps een extra voordeel dus!

Accu revisie Haps

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haps voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haps

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven