Fietsaccu revisie Hardegarijp. Accu reviseren elektrische ebike in Hardegarijp is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hardegarijp kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Hardegarijp. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Hardegarijp te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Hardegarijp voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de fiets expert in Hardegarijp. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hardegarijp met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Hardegarijp: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van uw accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hardegarijp

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hardegarijp helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hardegarijp is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hardegarijp laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hardegarijp een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hardegarijp

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hardegarijp voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hardegarijp

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven