Fiets accu revisie Hardenberg! Het reviseren van de accu in Hardenberg kan vaak op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hardenberg kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Hardenberg rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische ebike is heerlijk. Omdat je veel geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een gelegenheid in Hardenberg te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe leuk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Hardenberg voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Hardenberg. Bij ons kan men tussen de 100 en 250 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Hardenberg met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hardenberg: Denk aan het milieu

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiermee uitermate voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hardenberg

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hardenberg helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hardenberg is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hardenberg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hardenberg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hardenberg

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hardenberg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hardenberg

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven