Fiets accu revisie Harderwijk! Reviseren accu Harderwijk lekker voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Harderwijk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Harderwijk maken gebruik van de elektrische fiets. Het is behaaglijk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Omdat je minder werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Op de fiets naar familie die in Harderwijk verblijven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Harderwijk voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in goede staat. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Harderwijk. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Harderwijk met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met hulp. De uitgave hiervoor zijn relatief minimaal. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Harderwijk: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee uitermate belangrijk. Het reviseren van de accu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Harderwijk

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Harderwijk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Harderwijk is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Harderwijk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Harderwijk een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Harderwijk

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Harderwijk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Harderwijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven