Fiets accu reviesie Hardinxveld-Giessendam! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Hardinxveld-Giessendam.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hardinxveld-Giessendam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Hardinxveld-Giessendam. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je zelf moet trappen. Op de ebike naar familie die in Hardinxveld-Giessendam wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hardinxveld-Giessendam voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. {Een nieuwe accu in Hardinxveld-Giessendam kost dikwijls boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hardinxveld-Giessendam met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op vele voordelen. Tevens kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Hardinxveld-Giessendam: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor steeds belangrijker. Het reviseren van de accu past prima in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hardinxveld-Giessendam

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hardinxveld-Giessendam helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hardinxveld-Giessendam is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hardinxveld-Giessendam laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hardinxveld-Giessendam een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hardinxveld-Giessendam

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hardinxveld-Giessendam voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hardinxveld-Giessendam

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven