Fiets accu revisie Harkema! Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Harkema wanneer het reviseren van een fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Harkema kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Harkema maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in Harkema is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Harkema voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Harkema dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Harkema met garantie

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding gering. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Harkema: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hiertoe extreem voornaam. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Harkema

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Harkema helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Harkema is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Harkema laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Harkema een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Harkema

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Harkema voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Harkema

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven