Fiets accu revisie Harlingen! Het reviseren van de fietsaccu in Harlingen kan meestal op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Harlingen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Harlingen maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is plezierig. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder vermoeid. Het is nu denkbaar om b.v. naar een gelegenheid in Harlingen te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. En hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Harlingen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Harlingen. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Harlingen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dat alles voor een relatief geringe meerprijs. Een prettig oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Harlingen: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe buitengewoon voornaam. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Harlingen

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Harlingen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Harlingen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Harlingen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Harlingen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Harlingen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Harlingen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Harlingen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven