Fietsaccu revisie Harmelen? Accu reviseren elektrische ebike in Harmelen is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Harmelen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Harmelen. Fietsen met een elektrische ebike is gemakkelijk. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder ingeval je zelf moet trappen. Even snel naar de stad in Harmelen is nu eenvoudig met de e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Harmelen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Harmelen. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Harmelen met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Harmelen: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Harmelen

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Harmelen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Harmelen is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Harmelen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Harmelen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Harmelen

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Harmelen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Harmelen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven