Fiets accu revisie Haspershoven! Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Haspershoven?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Haspershoven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Haspershoven rijden er steeds meer door de stad. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel minder energie en kracht hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Op de e-bike naar familie die in Haspershoven wonen was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Haspershoven voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De chip kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Haspershoven moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Haspershoven met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met hulp. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Haspershoven: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe uiterst belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Haspershoven

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Haspershoven helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Haspershoven is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Haspershoven laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Haspershoven een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Haspershoven

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Haspershoven voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Haspershoven

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven