Fiets accu revisie Hasselt! Het reviseren van de fietsaccu in Hasselt kan meestal op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hasselt kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Hasselt rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder vermoeid. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eethuis in Hasselt te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hasselt voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe fiets accu in Hasselt kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hasselt met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. U kan bovendien kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hasselt: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hasselt

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hasselt helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hasselt is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hasselt laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hasselt een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hasselt

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hasselt voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hasselt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven