Fiets accu revisie Hattem

Fietsaccu revisie Hattem? Accu reviseren elektrische e-bike in Hattem is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hattem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Hattem

Steeds meer consumenten uit Hattem maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is fijn. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de stad in Hattem is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hattem

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fietsaccu in Hattem kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hattem

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Ook kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hattem: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij zeer belangrijk. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Hattem

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hattem helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hattem is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hattem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hattem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hattem

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hattem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hattem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven