Fiets accu revisie Hattem? Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Hattem?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hattem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Hattem maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezierig om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer energie en druk hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in Hattem te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hattem voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Hattem dient u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hattem met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hattem: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit plaatje. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hattem

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hattem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hattem is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hattem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hattem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hattem

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hattem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hattem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven