Fiets accu revisie Havelte. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Havelte.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Havelte kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Havelte maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is voortreffelijk. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel verder als je eigenhandig moet trappen. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een bistro in Havelte te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Havelte voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Havelte. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Havelte met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Havelte: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Havelte

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Havelte helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Havelte is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Havelte laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Havelte een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Havelte

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Havelte voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Havelte

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven