Fiets accu revisie Hazerswoude-Dorp. Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fietsaccu in Hazerswoude-Dorp?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hazerswoude-Dorp kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Hazerswoude-Dorp. Het is prettig om te gaan werken met een elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je zelf moet trappen. Even dringend naar de winkel in Hazerswoude-Dorp is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hazerswoude-Dorp voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Hazerswoude-Dorp. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hazerswoude-Dorp met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een kleine prijs. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hazerswoude-Dorp: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hazerswoude-Dorp

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hazerswoude-Dorp helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hazerswoude-Dorp is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hazerswoude-Dorp laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hazerswoude-Dorp een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hazerswoude-Dorp

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hazerswoude-Dorp voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hazerswoude-Dorp

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven