Fiets accu revisie Hazerswoude-Rijndijk. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn accu in Hazerswoude-Rijndijk?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hazerswoude-Rijndijk kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Hazerswoude-Rijndijk. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. Doordat je minder energie en druk hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Even snel naar de stad in Hazerswoude-Rijndijk is nu eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hazerswoude-Rijndijk voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Hazerswoude-Rijndijk kost doorgaans boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hazerswoude-Rijndijk met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hazerswoude-Rijndijk: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hazerswoude-Rijndijk

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hazerswoude-Rijndijk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hazerswoude-Rijndijk is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hazerswoude-Rijndijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hazerswoude-Rijndijk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hazerswoude-Rijndijk

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hazerswoude-Rijndijk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hazerswoude-Rijndijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven