Fietsaccu revisie Hechtel! Accu reviseren elektrische e-bike in Hechtel is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hechtel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hechtel. Rijden met een elektrische ebike is prettig. Doordat je veel geringer levensenergie en druk hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Even dringend naar de zaak in Hechtel is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hechtel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Hechtel. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 250 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hechtel met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kunt tevens kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een interessant standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Hechtel: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol bijzonder cruciaal is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit plaatje. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hechtel

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hechtel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hechtel is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hechtel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hechtel een extra voordeel dus!

Accu revisie Hechtel

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hechtel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hechtel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven