Fiets accu revisie Hedel! Het reviseren van de accu in Hedel kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hedel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Hedel maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Even gauw naar de winkel in Hedel is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Hedel voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Hedel dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hedel met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een interessant oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hedel: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe uiterst belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hedel

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hedel helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hedel is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hedel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hedel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hedel

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hedel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hedel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven