Fiets accu reviesie Heel. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Heel.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Heel. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Heel verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Heel voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw fiets expert in Heel. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heel met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een beperkte prijs. Een aardig oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Heel: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heel

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heel helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heel is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heel

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven