Fiets accu revisie Heenvliet? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in Heenvliet.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heenvliet kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Heenvliet maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een bistro in Heenvliet te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heenvliet voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Heenvliet kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 100 en 450 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Heenvliet met garantie

We starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit alles voor een geringe prijs. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Heenvliet: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heenvliet

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heenvliet helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heenvliet is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heenvliet laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heenvliet een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heenvliet

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heenvliet voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heenvliet

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven