Fiets accu reviesie Heerde? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Heerde.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heerde kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten in Heerde. Het is fijn om te gaan werken met een elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Heerde te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heerde voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Heerde. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heerde met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . En dat alles voor een beperkte meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heerde: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heerde

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heerde helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heerde is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heerde laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heerde een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heerde

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heerde voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heerde

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven