Fiets accu revisie Heerenveen! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Heerenveen.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heerenveen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Heerenveen. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Even vlug naar de winkel in Heerenveen is voortaan eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heerenveen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Heerenveen. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heerenveen met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een naar verhouding geringe prijs. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Tevens kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heerenveen: Denk aan het milieu

De wereld wordt telkens belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe extreem belangrijk. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heerenveen

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heerenveen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heerenveen is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heerenveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heerenveen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heerenveen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heerenveen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heerenveen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven