Fietsaccu revisie Heerhugowaard! Accu reviseren elektrische fiets in Heerhugowaard is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heerhugowaard kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Heerhugowaard. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veel minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Heerhugowaard leven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Heerhugowaard voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik veelal nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Heerhugowaard moet u al gauw denken aan een bedrag groter dan €525,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heerhugowaard met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Een verleidelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heerhugowaard: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heerhugowaard

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heerhugowaard helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heerhugowaard is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heerhugowaard laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heerhugowaard een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heerhugowaard

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heerhugowaard voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heerhugowaard

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven