Fiets accu revisie Heerjansdam! Reviseren accu Heerjansdam lekker voor uw portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo degelijk of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heerjansdam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Heerjansdam. Het is leuk om te gaan werken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer levensenergie en druk hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Heerjansdam verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Heerjansdam voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Heerjansdam dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heerjansdam met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kan tevens kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Heerjansdam: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet buitengewoon belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heerjansdam

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heerjansdam helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heerjansdam is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heerjansdam laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heerjansdam een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heerjansdam

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heerjansdam voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heerjansdam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven