Fiets accu revisie Heerlen. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van m’n fiets accu in Heerlen?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heerlen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Heerlen rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Even vlug naar de zaak in Heerlen is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Heerlen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Heerlen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heerlen met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere energie cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heerlen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heerlen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heerlen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heerlen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heerlen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heerlen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heerlen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heerlen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heerlen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven