Fiets accu reviesie Heers! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Heers.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heers kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Heers. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder energie en kracht hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Heers te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Heers voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Heers kost vaak boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heers met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Heers: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van onderdelen is hierbij buitengewoon voornaam. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heers

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heers helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heers is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heers laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heers een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heers

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heers voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heers

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven