Fiets accu reviesie Hees. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Hees.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hees kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Hees rijden er veel meer rond. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische fiets. Doordat je geringer sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Hees te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hees voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Hees dient u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 450 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Hees met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. En dat voor een kleine meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Hees: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hees

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hees helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hees is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hees laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hees een extra voordeel dus!

Accu revisie Hees

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hees voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hees

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven