Fiets accu reviesie Heesch. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Heesch.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heesch kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Heesch maken gebruik van de elektrische ebike. Het is heerlijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je minder levensenergie en kracht hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een bistro in Heesch te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Heesch voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Heesch. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heesch met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Alsmede kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heesch: Denk aan de natuur

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heesch

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heesch helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heesch is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heesch laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heesch een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heesch

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heesch voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heesch

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven