Fiets accu reviesie Heeswijk-Dinther? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Heeswijk-Dinther.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heeswijk-Dinther kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Heeswijk-Dinther maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restauratie in Heeswijk-Dinther te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Heeswijk-Dinther voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike specialist in Heeswijk-Dinther. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heeswijk-Dinther met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. U kan ook kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een relatief kleine meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Heeswijk-Dinther: Denk aan het milieu

De wereld wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uitermate belangrijk. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heeswijk-Dinther

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heeswijk-Dinther helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heeswijk-Dinther is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heeswijk-Dinther laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heeswijk-Dinther een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Heeswijk-Dinther

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heeswijk-Dinther voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heeswijk-Dinther

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven