Fiets accu revisie Heeze! Ook onze klanten uit Heeze zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heeze kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Heeze maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restaurant in Heeze te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Heeze voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Heeze. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heeze met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een aangenaam idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heeze: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles dat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heeze

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heeze helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heeze is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heeze laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heeze een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heeze

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heeze voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heeze

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven