Fiets accu revisie Heffen

Fiets accu revisie Heffen! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Heffen.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heffen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Heffen

Steeds meer personen in Heffen maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. Doordat je veel minder werklust en druk hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in Heffen te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heffen

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Heffen. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heffen

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. En dat alles voor een relatief beperkte meerprijs. Een interessant plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Heffen: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Heffen

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heffen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heffen is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heffen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heffen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heffen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heffen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heffen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven