Fiets accu revisie Heffen. Ook de bezoekers uit Heffen zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heffen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens meer verkocht, natuurlijk ook in Heffen rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is fijn. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je eigenhandig moet trappen. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Heffen te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heffen voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Heffen moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 250 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Heffen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heffen: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij erg voornaam. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heffen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heffen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heffen is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heffen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heffen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heffen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heffen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heffen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven