Fiets accu reviesie Heijen! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Heijen.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heijen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Heijen maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is behaaglijk. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer als je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de stad in Heijen is nu fijn per ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. En hoe leuk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Heijen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Heijen dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €525,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heijen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dit voor een relatief lage meerprijs. Een interessant plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heijen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heijen

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heijen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heijen is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heijen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heijen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heijen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heijen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heijen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven