Fiets accu revisie Heiloo? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Heiloo.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heiloo kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Heiloo. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Heiloo te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Heiloo voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Heiloo. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heiloo met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Alsmede kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heiloo: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heiloo

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heiloo helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heiloo is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heiloo laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heiloo een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heiloo

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heiloo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heiloo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven