Fiets accu revisie Heindonk? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Heindonk?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heindonk kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Heindonk rijden er steeds meer rond. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer werklust en kracht hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restauratie in Heindonk te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heindonk voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Heindonk. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 300 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Heindonk met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Heindonk: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heindonk

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heindonk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heindonk is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heindonk laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heindonk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heindonk

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heindonk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heindonk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven