Fiets accu reviesie Heinenoord. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Heinenoord.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heinenoord kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Heinenoord rijden er steeds meer rond. Het is prettig om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je geringer levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Heinenoord te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heinenoord voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog perfect. {Door enkel de energie cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Heinenoord kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heinenoord met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Heinenoord: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heinenoord

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heinenoord helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heinenoord is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heinenoord laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heinenoord een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heinenoord

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heinenoord voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heinenoord

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven