Fiets accu revisie Heinkenszand? Het reviseren van een fietsaccu in Heinkenszand kan vaak op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heinkenszand kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Heinkenszand maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische e-bike is plezierig. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Heinkenszand gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Heinkenszand voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Heinkenszand kost meestal boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Heinkenszand met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . En dit voor een naar verhouding kleine prijs. Een aardig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Heinkenszand: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heinkenszand

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Heinkenszand helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heinkenszand is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heinkenszand laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heinkenszand een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heinkenszand

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heinkenszand voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heinkenszand

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven