Fiets accu revisie Heino? Het reviseren van de fietsaccu in Heino kan gewoonlijk op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heino kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Heino rijden er veel meer door de stad. Het is aangenaam om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder indien je eigenhandig moet trappen. Even vlug naar de stad in Heino is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heino voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog perfect. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave gering en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Heino. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Heino met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heino: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heino

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heino helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heino is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heino laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heino een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heino

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heino voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Heino

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven