Fiets accu revisie Heist-Goor! Ook onze bezoekers uit Heist-Goor zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heist-Goor kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Heist-Goor rijden er veel meer rond. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer aandrift en druk hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Heist-Goor gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heist-Goor voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Heist-Goor kost dikwijls boven de 600 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 450 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Heist-Goor met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heist-Goor: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hierbij heel belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit plaatje. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heist-Goor

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heist-Goor helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heist-Goor is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heist-Goor laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heist-Goor een extra voordeel dus!

Accu revisie Heist-Goor

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heist-Goor voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heist-Goor

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven