Fietsaccu revisie Heist-op-den-Berg! Accu reviseren elektrische ebike in Heist-op-den-Berg is gemakkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heist-op-den-Berg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Heist-op-den-Berg rijden er steeds meer door de stad. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je geringer aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Heist-op-den-Berg gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Heist-op-den-Berg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Heist-op-den-Berg. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Heist-op-den-Berg met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens van harte welkom. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heist-op-den-Berg: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heist-op-den-Berg

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Heist-op-den-Berg helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heist-op-den-Berg is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heist-op-den-Berg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heist-op-den-Berg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Heist-op-den-Berg

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heist-op-den-Berg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heist-op-den-Berg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven