Fiets accu revisie Hekelgem. Op zoek naar meer informatie betreffende het reviseren van een fietsaccu in Hekelgem? Wij helpen u graag verder!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hekelgem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Hekelgem rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Hekelgem te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Hekelgem voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De behuizing kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. {Door enkel de cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Hekelgem kost meestal boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hekelgem met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hekelgem: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee uitermate voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hekelgem

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hekelgem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hekelgem is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hekelgem laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hekelgem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hekelgem

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hekelgem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hekelgem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven