Fiets accu revisie Heks. Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Heks wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Heks kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Heks maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een bistro in Heks te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Heks voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets expert in Heks. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 400 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Heks met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Heks: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Heks

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Heks helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Heks is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Heks laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Heks een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Heks

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Heks voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Heks

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven