Fiets accu revisie Helen-Bos! Ook de bezoekers uit Helen-Bos zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Helen-Bos kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Helen-Bos. Het is plezant om te gaan werken met de elektrische ebike. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Even snel naar de winkel in Helen-Bos is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Helen-Bos voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Helen-Bos dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Helen-Bos met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ook kunt u bij ons terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Helen-Bos: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van materialen is hiermee extreem voornaam. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Helen-Bos

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Helen-Bos helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Helen-Bos is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Helen-Bos laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Helen-Bos een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Helen-Bos

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Helen-Bos voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Helen-Bos

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven