Fietsaccu revisie Hellendoorn! Accu reviseren elektrische fiets in Hellendoorn is makkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hellendoorn kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Hellendoorn. Het is voortreffelijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Doordat je veel minder levensenergie en kracht hoeft toe te passen hou je het veel langer vol. Even snel naar de stad in Hellendoorn is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hellendoorn voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een splinternieuwe accu in Hellendoorn kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hellendoorn met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Een interessant plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hellendoorn: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hellendoorn

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hellendoorn helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hellendoorn is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hellendoorn laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hellendoorn een extra voordeel dus!

Accu revisie Hellendoorn

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hellendoorn voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hellendoorn

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven