Fiets accu revisie Hellevoetsluis! Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Hellevoetsluis?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hellevoetsluis kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Hellevoetsluis maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische ebike is gemakkelijk. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Even gauw naar de winkel in Hellevoetsluis is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. En hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Hellevoetsluis voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog prima. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Hellevoetsluis dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hellevoetsluis met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hellevoetsluis: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor constant belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hellevoetsluis

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hellevoetsluis helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hellevoetsluis is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hellevoetsluis laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hellevoetsluis een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hellevoetsluis

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hellevoetsluis voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hellevoetsluis

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven