Fiets accu revisie Hellevoetsluis

Fiets accu revisie Hellevoetsluis. Reviseren fietsaccu Hellevoetsluis lekker voor de beurs en het milieu, vaak net zo degelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hellevoetsluis kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Hellevoetsluis

Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Hellevoetsluis rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische e-bike. Omdat je veel geringer sterkte en kracht hoeft toe te passen houd je het veelal langer vol. Even gauw naar de winkel in Hellevoetsluis is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hellevoetsluis

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. {Een nieuwe fiets accu in Hellevoetsluis kost meestal boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hellevoetsluis

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een goed idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Hellevoetsluis: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe extreem belangrijk. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Hellevoetsluis

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hellevoetsluis helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hellevoetsluis is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hellevoetsluis laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hellevoetsluis een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hellevoetsluis

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hellevoetsluis voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hellevoetsluis

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven