Fiets accu revisie Helmond Brandevoort? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Helmond Brandevoort?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Helmond Brandevoort kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Helmond Brandevoort. Rijden met een elektrische e-bike is leuk. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je vaak minder vermoeid. Even snel naar de winkel in Helmond Brandevoort is nu fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Helmond Brandevoort voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de fiets expert in Helmond Brandevoort. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Helmond Brandevoort met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Helmond Brandevoort: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de accu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Helmond Brandevoort

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Helmond Brandevoort helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Helmond Brandevoort is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Helmond Brandevoort laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Helmond Brandevoort een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Helmond Brandevoort

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Helmond Brandevoort voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Helmond Brandevoort

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven