Fiets accu revisie Helmond? Reviseren accu Helmond lekker voor de portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Helmond kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Helmond rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is plezant. De km die gefietst kunnen worden zijn veel verder indien je zelf moet trappen. Op de ebike naar familie die in Helmond wonen was vroeger te ver op de e-bike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Helmond voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Helmond kost vaak boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Helmond met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Helmond: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee zeer voornaam. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Helmond

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Helmond helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Helmond is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Helmond laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Helmond een extra voordeel dus!

Accu revisie Helmond

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Helmond voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Helmond

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven