Fiets accu revisie Hemiksem? Reviseren accu Hemiksem lekker voor de beurs en het milieu, doorgaans net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hemiksem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Hemiksem. Het is prettig om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Doordat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar familie die in Hemiksem gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hemiksem voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Hemiksem. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hemiksem met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan verder kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op vele voordelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hemiksem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde uiterst belangrijk is. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hemiksem

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hemiksem helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hemiksem is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hemiksem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hemiksem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hemiksem

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hemiksem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hemiksem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven