Fiets accu revisie Hengelo

Fiets accu revisie Hengelo! Op zoek naar extra informatie over het reviseren van een accu in Hengelo? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hengelo kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Hengelo

Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Hengelo rijden er veel meer rond. Het is heerlijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Even vlug naar de winkel in Hengelo is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Hengelo

Indien de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in goede staat. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in Hengelo kost meestal boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 450 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Hengelo

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. En dat voor een geringe meerprijs. Een aantrekkelijk idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Hengelo: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Hengelo

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hengelo helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hengelo is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hengelo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hengelo een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hengelo

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hengelo voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Hengelo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven