Fiets accu revisie Hengelo? Ook onze bezoekers uit Hengelo zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hengelo kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Hengelo maken gebruik van een elektrische fiets. Het is fijn om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Hengelo leven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hengelo voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Hengelo. Bij ons kunt u tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Hengelo met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hengelo: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hengelo

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Hengelo helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hengelo is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hengelo laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hengelo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Hengelo

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hengelo voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hengelo

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven