Fiets accu revisie Herderen

Fiets accu revisie Herderen? Reviseren accu Herderen juist voor uw portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herderen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Herderen

Steeds meer personen uit Herderen maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de winkel in Herderen is nu fijn met de fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herderen

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een nieuwe accu in Herderen kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Herderen

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herderen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de vooruitzichten van onze planeet uiterst urgent is. Recyclen van benodigdheden is hierbij erg belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Herderen

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Herderen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herderen is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herderen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herderen een extra voordeel dus!

Accu revisie Herderen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herderen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herderen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven