Fiets accu revisie Herderen? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Herderen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herderen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Herderen. Rijden met een elektrische e-bike is fijn. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer als je zelf moet trappen. Even vlug naar de stad in Herderen is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Herderen voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Herderen moet u al snel denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Herderen met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een gerust hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Herderen: Denk aan de natuur

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herderen

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herderen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herderen is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herderen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herderen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Herderen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herderen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Herderen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven