Fiets accu revisie Herent! Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in Herent?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Herent kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Herent maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische e-bike is gemakkelijk. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder als je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een gelegenheid in Herent te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Herent voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog uitstekend. {Door enkel de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Herent. Bij ons kan men tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Herent met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Een verleidelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Herent: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van onderdelen is hierbij zeer belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Herent

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Herent helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Herent is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Herent laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Herent een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Herent

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Herent voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Herent

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven